Despre CETTI
   Prezentare Generala
   Misiune
   Packaging
   Cercetare
   Parteneri


Misiunea noastra

Asa cum am mai afirmat pe pagina introductiva a acestei sectiuni, si cum afirmam de fapt pe intregul site, ca un laitmotiv, noi oferim ajutorul nostru firmelor care incearca sa dezvolte si sa desfaca pe piata romaneasca produse electronice inovatoare. Pe aceasta pagina dorim sa explicam mai pe larg aceasta misiune pe care ne-am asumat-o.

Pornind de la ideea ca pentru a asigura progresul economic al unei societati nu este de ajuns doar sa importam masiv tehnologie din tarile cu traditie in domeniu, ci trebuie incet sa ajungem si noi la o anumita traditie, si prin aceasta sa dobandim un anumit grad de independenta fata de aceste tari, CETTI si-a orientat eforturile spre sustinerea intreprinderilor mici si mijlocii, realizand astfel o punte intre mediul academic si cel de afaceri. Este convingerea noastra ca industria electronica romaneasca se poate impune pe piata electronica mondiala prin produse de nisa, foarte specializate si de inalta calitate. Promovand idei moderne cum ar fi intreprinderea virtuala sau clusterul, noi dorim sa atragem firmele interesate in penetrarea pietelor cu asemenea produse.

Constienti fiind de faptul ca sprijinul pe care il oferim nu este posibil fara o baza materiala solida si performanta, noi am depus intr-o prima faza eforturi substantiale pentru asigurarea acesteia. Astfel la sfarsitul anului 2002 ne putem declara multumiti de baza materiala pe care am acumulat-o in ultimii sapte ani. Va prezentam aceasta baza in laboratorul nostru virtual.

Acest obiectiv fiind atins, noi continuam activitatile noastre pe trei planuri mari de actiune:

1. Sprijinul direct al IMM-urilor romanesti, prin activitatile de cercetare-dezvoltare pe care le sustinem. Pentru aceasta noi ne bucuram de sprijinul unor studenti exceptionali, care cu sprijinul cadrelor didactice din Centru au realizat deja cateva module de inalta performanta.

2. Pregatirea resursei umane calificata sa duca asemenea activitati si in cadrul firmelor. Pentru aceasta, CETTI ofera atat cursuri postuniversitare de aprofundare cat si cursuri universitare in cadrul programei curriculare a Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din Universitatea Politehnica din Bucuresti.

3. Activitati complementare primelor doua, cum ar fi participarea la simpozioane nationale si internationale, sau promovarea asociatiilor profesionale.

In speranta ca cele relatate mai sus v-au trezit interesul, va invitam sa navigati in continuare pe site-ul nostru. Pentru mai multe detalii descarcati prezentarea PowerPoint din sectiunea de download a acestui site.