Despre CETTI
   Prezentare Generala
   Misiune
   Packaging
   Cercetare
   Parteneri


ISO 9001:2000
No 163219
Centrul de Electronica Tehnologica si Tehnici de Interconectare

CETTI este dezvoltat in cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti, si este destinat activitatilor de concepere si realizare a modulelor electronice.

      

CETTI este un centru de cercetare si instruire, cu dotare materiala performanta, care asigura dezvoltarea de programe ce vizeaza pregatirea continua in cadrul unui mediu ingineresc (Long Life Learning). Prin transferul de know-how, centrul doreste sa vina īn sprijinul intreprinderilor mici si mijlocii (IMM) productive si al cercetarii de profil īn general. Īn acest fel CETTI participa la completarea efortului privind cercetarea si inovarea de firma, efort orientat pentru realizarea in tara de produse electronice necesare sectoarelor industriale, de divertisment, bunurilor de larg consum, aplicatiilor din aviatie, marina, armata, si telecomunicatii. Prin activitatea sa didactica si de cercetare cu studentii (ei avānd la dispozitie baza materiala creata īn centru de-a lungul timpului) CETTI contribuie, prin efectul de multiplicator de cunostinte specific mediului universitar, la pregatirea specialistilor necesari IMM-urilor.

      

In prezent, CETTI are relatii stranse de cooperare cu alte universitati din tara cum ar fi cele din Iasi, Cluj, Timisoara, si de asemenea cu universitati, institute si intreprinderi din strainatate cum ar fi: Universitatea Tehnica din Budapesta, Universitatea Tehnica din Dresda, Universitatea Tehnica din Praga, Universitatea din Ljubljana, Centrul Interuniversitar de Microelectronica din Belgia, Fela Leoterplattentehnik GmbH, SC PCBOARDS S.A., etc.

CETTI face parte din organizatii profesionale, cum ar fi IPC (Institut for Interconnecting and Packaging Electronic Circuits, USA) ; ARIES ( Asociatia Romaneasca pentru Industria Electronica si Software) ; FRPC (Fundatia Romana pentru Promovarea Calitatii) ; IMAPS ( International Microelectronics and Packaging Society - Fundatie pentru Educatie - USA ). CETTI sprijina aderarea membrilor lui la asemenea asociatii profesionale.

      CETTI presentation