Despre CETTI
   Prezentare Generala
   Misiune
   Packaging
   Cercetare
   Parteneri


Proiect european Erasmus+ “MicroElectronics Cloud Alliance”

KNOWLEDGE ALLIANCES

 

Proiect european Erasmus+

“MicroElectronics Cloud Alliance”

(CALL FOR PROPOSALS 2014 – EAC/S11/13 - Erasmus+ programme – (2013/C 362/04)

 

Nr. proiect: 562206-EPP-1-2015-1-BG-EPPKA2-KA

Nr. Acord (agreement): 2015 – 2967 / 001 – 001

Proiectul european MECA (MicroElectronics Cloud Alliance) este un proiect Erasmus+ care este format din 18 parteneri, instituții de învățământ superior (HEI) și întreprinderi mici și mijlocii (SME) din 9 țări europene, care au constituit un consorțiu destinat dezvoltării unei infrastructuri europene, bazate pe conceptul de Cloud, care să ofere suport educațional de nivel înalt în domeniul microelectronicii sub forma OER (Open Educational Resources”), precum și acces la distanță la platforme de învățare, sisteme software profesionale de proiectare și facilități de învățare bazate pe practică (“practice-based learning facilities”).

 

În figurile următoare sunt prezentate detalii suplimentare cu privire la proiectul MECA, detalii structurate în cadrul unui pliant disponibil în cadrul centrului UPB-CETTI, centru de cercetare al Politehnicii ce este partener în cadrul proiectului (P9) și care a elaborat cursurile on-line:


Design for manufacturing of microsystems (DFM)

și

Electronic packaging and assembling technologies of microsystems (EPAT)

 

 

 

Director de proiect MECA

Prof. dr. ing. Slavka Tzanova (slavka@ecad.tu-sofia.bg), Universitatea Tehnică din Sofia, Bulgaria

 

Pentru mai multe detalii, sunteți rugați să îl contactați pe directorul de proiect al părții române, prof. dr. ing. Norocel Codreanu (norocel.codreanu@cetti.ro sau 021-3169633)