Incubator Tehnologic
si de Afaceri

ITA - Incubator Tehnologic si de Afaceri
Universitatea Politehnica Bucuresti CETTI

Soft Starter ST02.01

Sistemul permite pornirea lenta si monitorizarea motoarelor si cuptoarelor de incalzire care utilizeaza rezistente de mare putere, prin metoda variatiei numarului de sinusoide complete aplicate sarcinii, comandat printr-un microcontroler PIC16F676;

Caracteristici:

Generator GCH 01

Produsul este conceput pentru efectuarea unor cercetari in domeniul chimiei care necesit? utilizarea unei tensiuni dreptunghiulare cu frecventa variabila avand o componenta continua. Amplitudinea celor dou? tensiuni se regleaza independent.

Caracteristici:

ADABLine A

Aditiv de uz furajer, cu rol de reducere a noxelor metabolice in ferme de animale, sursa de minerale, binder micotoxine.

ADABLine F

Material filtrant, conceput pentru retinerea impurificatorilor si separari din fluide, recomandat in industria electronica, energetica, de sinteza chimica, zootehnie.

Interfata inteligenta atasata calculatorului personal pentru electroterapie si intretinere corporala*

* Brevet nr. 119579-B1, inventia: "Dispozitiv si metoda adaptata calculatorului personal pentru furnizarea de semnale electrice destinate procedurilor medicale"
Realizata in conceptia "low cost solution", interfata compatibila Windows este un generator de forme de unda aplicabile īn electroterapie comandate si controlate de calculator. Poate utiliza diverse terminale: electrozi sau bobine pentru tensiuni magnetice (magnetodieflux), surse luminoase (stimuli laser), de incalzire si/sau combinate.

Caracteristici:

Termostate de interior si exterior TEI-01, TEE-01

Inlocuiesc fara nicio modificare constructiva sau electrica termostatele cu mercur utilizate in sistemul de incalzire a vagoanelor de calatori din seria 50000 sau similare. Produsul se relizeaza in doua variante constructive, pentru compartimente (TEI 01), respectiv pentru exterior (TEE 01).

Caracteristici:

Contactor Static CONES-02

Produsul Contactor static este destinat sa echipeze instalatiile pentru incalzirea vagoanelor de calatori. Contactorul este compus din partea de comanda electronica si elementele de comutatie de putere montate pe un radiator. Bornele de conectare a tensiunii inalte si cea de comanda se afla in partea superioara a produsului, deoparte si de alta. Conectarea cat si deconectarea se fac la trecerea tensiunii inalte prin zero, ceea ce previne emisiile electromagnetice daunatoare. Actionarea contactorului se face prin cuplaj optic, fiind exclus pericolul ca inalta tensiune sa ajung? in partea de comanda.

Caracterisici:

Altimetru inertial

Caracteristici:

Barometru cu inregistrator de date

Caracteristici:

Controler pentru servomotoare

Caracteristici:

Timer dublu cu declansator inertial

Caracteristici:
CETTI - ITA: Incubator Tehnologic si de Afaceri
Prima pagina | Despre noi | Evenimente | Conditii de incubare | Produse | Servicii | Firme incubate | Newsletter | Linkuri | Contact